Fredagsfavoritt og linkfest hos Trollsmeden 30 januar

Da er det første fredagen jeg forsøker Fredagsfavoritter og Linkfest!

(Ha litt tålmodighet med meg mens jeg øver på å få til dette!) FørsteDame ut er Monica – hun har bloggen Lunamon Design ( jeg pleier å kalle henne Fargenes Dronning!) Her er en herlig pute fra henne!

Hun har et fargevalg og en effektivitet som bare får meg til å stoppe og klike tilbake for å se mer….. og hun VET hva hun gjør.

Det var hun som begynte med LINKFEST og hun har det på onsdager, du kan delta på hennes bildedeling HVER onsdag!

 

En liten ting fra Trollsmeden også – som holder på å rydde i den gamle butikken sin – dvs, hun slettet den.. og så må ting inn igjen.  Kassa er stengt der, men man kan se… og MÅ man ha noe kan jeg flytte det til Epla- jeg vet ike NÅR jeg åpner den igjen, må ha alt teknisk på plass.

Den ligger HER og der har jeg begynt å legge inn vikingperler og kroker og slikt…

Ja så var det en garn-dame som var fredagsfavoritten.  Da må ejg finne noe eget som harmonerer….. O garnbærer 😉  for den som vil ha med nøstet sitt overalt! DE ligger på Eplemarkedet og i gamlebutikken til Trollsmed

keepcoolcarryyarn

Sånn.. dette var første forsøk og så håper jeg det virker!

_________________________________

Bli med på LinkFest med Fredagsfavoritter hos Trollsmeden og i din egen blogg  hver fredag,  med deling av fredagsfavoritter du og! Vi bruker ofte mye tid på å selge og vise verden hva vi gjør, så hvorfor ikke hjelpe hveralinkuptrollsmedndre å bli synlige? 

OM du deltar på min linkfest, vær grei å legg inn dette lille merket i blogginlegget du vil dele under dette innlegget:  Lagre til din egen maskin, eller velg vis bildelink og kopier linken det ligger på inn i bloggen din. Så trykker du på knotten under og legger til det bildet du vil fra hvor du vil.

<img style=»vertical-align: middle» border=»0″

_________________________________________________________

eplabutikklogokrativtsnoplinkfacebookfronteplamarkedlogotessommertfirkantalogolitenFB________________________________________________

Legg igjen en kommentar