Gnomler på matsikker stift…. Hvaiallverden…

Hvorfor gjør hun sånne der?

Stifter…

stifter– JO – fordi Trollsmeden mener at skal det være så skal det være.. og det stålet hun har kappet opp er faktisk matsikkert, syresikkert, nikkelsikkert… og kan brukes i MAT!

Noen fikk kanskje med seg at i år skal det lages ENGLER! Og i regnværet i helget havnet noen rett i fjeset på Therese Johaug som lå på bordet mitt…. johaug Masse engler… fordi man har masse deilig nytt glass, noe knekket og transportskadet… men engler skal det bli.

Men det ble jo ikke engler?? VIPS hoppet noe frem fra brenneren….

stift3

De lignet litt på GNOMER men var mindre, hvitere, og så ahr de både vinger og glorie. Det var altså… GNOMLER! Akk ja…. hva man finner…i flammene 😉

Så skulle jeg fange noen SVARTE da – for det vil alltid damene ha…. Svarte…… trodde jeg. Men i befippelsen av knekte glasspinner..  når fargen ble kald at de faktisk ikke var svarte.. de var GRØNNE!

______________________________

Jaja.. men så var det det konkurransen på Facebook da…

HVA jeg LAGET. Jeg  TOK BILDE AV AT JEG KAPPET LØS NOEN BITER AV EN MATT TRIST METALLTRÅD. Det ble disse… som altå må bankes rette… de var jo i kveil som var rund.

what1

Så når de er rette…what2

De må jo komme nedi maten… loffen, julekaka, appelsina….?

what3

Den som ser nøye etter ser at de øverste er hvite og matte.. de under har begynt å bli blanke og glatte… og fingrene mine.. er som vanlig utsatt for slipegreier go verktøy og sånn…what5

what6

Når de er slipt og behørlig orga, hiver jeg dem i trommelen og lar dem gå et døgn så de blir skikkelig glatte og blanke og fine….what7

Som du skjønner… skal man så skal man – og vil man så gjør man det så man er trygg på maten!

(… vi trenger da ikke forgifte folk med nikkel og rare stifter belagt med alskens kjemi??? Jeg VET at mange blåser i det… særlig smykkelagere som kjøper havfabrikata på eBay og ikke følger loven og sjekker selv om det inneholder giftige stoffer eller nikkel eller gudene vet.. faktisk så er de forpliktet til å sjekke. Det hjelper ikke hva selgeren deres sier om nikkelfritt… De kan påføre folk evigvarende nikkelallergi for å kunne selge smykkene sine dritbillig.. snøft) Du som handler smykker: SPØR selgeren om hun selv har nikkeltesta! og får du allergi..  anmeld henne til mattilsynet … for forgiftning og eviglang plage.)

Så var det disse Gnomlene da…

gnomler1 gnomler2

De skal jo ut på Epla! På Eplemarkedet.. når jeg får tatt dagslysbilder! (IKKE i trollsmedbutikken, den er forbeholdt smykker vet du…)

Der vil 3 stk MED stift koste 230+ porto 35,-

3 stk UTEN stift, til å sette på bordet (eller du kan lime dem på en laaaang grillpinne for de har et hull under) 200,- + porto 35

I mellomtida kan du bestille dem her, og da får du et ekstra godt tilbud: Bestill på mail til trollsmed@trollsmed.com og si du fant det i bloggen!

5 stk med stift 300+ porto

5 stk fordelt på med/uten stift 275,- + porto

5 stk uten stift 250,- + porto.

Du kan velge mellom hvite, og sorte… og GRØNNE så lenge jeg har.. og det er bare noen få! OPPPS… hva var det der..

JO du kan velge julegnomer og.. bare bestill…. !!!

stifter2

http://marked.epla.no

gnomler5

http://www.facebook.com/trollsmeden

gnomer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s