Selje og syreburgere – grønne burgere som kan lure kjøttspisere


Ja det var litt av en utfordring… sa de som liker å spise gråbeigebrune burgere. MYE finere med skikkelig grønne!

Men grønn mat er godt, sundt og det er masse av den. Og den går ikke to runder i kretsløpet for å være menneskemat…

Plukk bare de små fine og ta vekk skolmene. Det er enklest å plukke rent…

Gjennom historien har jeg lært at kjøtt smaker syrlig og søtt (ja jeg har vært kjøttspiser engang for en generasjon siden)… derfor – grønne vekster som har samme egenskap for å lage lørdagsburgern. Og burgere er litt snafsemat.. så – litt hurtigris for å få dem til å henge i hop.  OG SELJE og MATSYRE.  De tidlige bladene inneholder ikke så mye syre at det plager noen, de er rene salaten. Og så så fine som duskene står!

Det heter ikke MATSYRE for ikkeno. Den er NYDELIG så tidlig og den står alene og grønn uten konkurrenter, ugras og sniler.

Yumminam!

OK Her er resultatet:-)

Tasha slipper sånt.. hun har mer enn nok med å jakte på rare greier og ting jeg ikke ser i nedlagte sandtak med masse fine planter…

Dere andre kan jo jakte her:

Advertisements

One response to “Selje og syreburgere – grønne burgere som kan lure kjøttspisere

  1. Nam! De så gode ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s