Eplas avdeling for kreativt materiell


Det er mange som ikke har fått med seg at Epla har fått en ny «lillesøster» som de kaller henne… en avdeling for håndverksmateriell!

Her er det garn, sysaker, perler, strikkepinner, knapper og maling… alt som folk har som de gjerne vil dele ut i verden. Noen har et hamstergen som de må løse ut, og andre har bare sluttet med en hobby og selger materialene sine.

Du kan gjøre kreative KUPP i denne avdelingen!

Den er altfor lite besøkt! Og altfor lite brukt!

Å kjøpe f.eks smykkedeler fra Kina og USA er gambling med lovlige og ulovlige materialer.  Trollsmeden har jo som kjent eksperimentert, prøvd og feilet litt.

Vi har lover og regler, og nå sier vi ikke at ALLE på Epla er like flinke å følge dem, det skal være visst…  Men du kan SPØRRE på norsk, om de er skikkelig  testet, og om de er LOVLIG stemplet. Og har selgeren løyet fra seg noe dritt…. – ja kjøper du dem i Norge kan du i det minste ringe til selgeren og gi ham huden full for nikkelholdige varer…..

Nå har Trollsmeden og Aud Grete i lengre tid hatt en butikk på Epla som heter Kreativt snop – hun er visst også stebarnet vårt siden vi glemmer henne bort… HER er hun: KLIKK!

… snop… siden vi ikke klarer å slutte å lage smykkebiter heller og har et heller, og det blir alltid et overskudd som vi ikke tenner på selv for å lage smykker av…

Og så har vi jo et litt for stort lager av perler….. fra Perlehimmelen i Tsjekkia……

Akkurat nå har vi flytt inn litt varer for å vekke materiellavdelingen på Epla!

Så det er bare å besøke Kreativt snop, siden vi aldri vet hva som havner der… og dere kan selvsagt også maile oss og spørre om vi har noe du leter etter. Det ER ikke alltid lett å finne akkurat DEN fargen.Og av og til blir vi så frustrert av å sitte å se på en bit som vi syns er SÅ fin, men så får vi det ikke til… DA må vi la den reise videre til noen andre!

Dette er en av Aud Gretes sommerfugler. Typisk henne å lage så fine farger… men ikke alltid får hun laget smykekr av dem.. HUSJ ut på Kreativt snop med det!

For eksempel laget Trollsmeden nettopp en masse løvetannhoder (noen mener jo de får nok sånt men…de ble laget  i porselen… bare fordi hun kan. Og sånt finner du ikke andre steder… enn hos kreative mennesker med en liten nettbutikk på Eplas MATERIELL!!

De skal forresten få et eget blogginlegg senere.

Du bør utforske materiellavdelingen på epla! KLIKK på den fanen til høyre der det står Materiell.

Velkommen inn!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s